Sake Cream Cheese

Nu we weer open zijn staat ook onze koi special weer op de kaart! Deze maand is het heerlijke gebakken zalm met komkommer, rucola en Cream cheese. Enjoy!

We mogen weer!

Eindelijk kunnen we jullie weer ontvangen en een warm welkom geven. We zijn ontzettend blij dat wij weer voor jullie dagelijkse sushi geluksmoment kunnen zorgen in het restaurant. Reserveer via de website of bel naar een van onze vestigingen.

Sushi Koi New Year

Oud en Nieuw met Sushi Koi. Vier 2022 met onze heerlijke sushi. Beide dagen zijn we tot 20:00 open voor bezorgen en afhaal.

Bezorg en afhaal

Op sushi koi kun je rekenen tijdens de lockdown. Onze gerechten kun je via ons, deliveroo, thuisbezorgd of ubereats bestellen. Even eruit en wat frisse lucht? Haal dan je bestelling bij ons op.

Heb jij je kerstplannen al gemaakt?

Hier alvast een voorproefje van ons kerstmenu 2021!

Sushi Koi | Listen to me now REEL

Sushi Koi gerechten in een paar seconden tijd. Too much to handle?

Sweet Tori Niku

Sweet Mango

De sweet tori niku bestaat uit gefrituurde kip en heerlijke stukjes mango. Om het af te maken een topping van mango saus en kataifi. Wat vinden jullie van deze combi?

Wie, wat, waar, wanneer sushi koi

Wist je dat we 4 koi restaurants hebben?

In 2008 opende de gebroeders Chen en hun medecompagnon F. Lin hun eerste gezamenlijke sushi restaurant in Tilburg. Met als doel een leuk, trendy en betaalbaar restaurant neer te zetten.

Door de jaren heen heeft dit concept erg goed in de smaak gevallen en hebben ze hun restaurant weten uit te breiden in meerdere steden waaronder in Arnhem, Amersfoort en nu ook in Utrecht.

De naam Koi stamt af van de nationale Japanse vis de Koi Karper ook wel nishikigoi of brokaatkarper genoemd. De naam is gekozen omdat de eigenaar vroeger Koi Karpers in zijn tuin had en daar als kind een grote liefde voor had. Sushi Koi heeft ook een paar verkiezingen gewonnen.

  • Sushi Koi Amersfoort – in 2017 de verkiezing van het leukste restaurant in de regio
  • Sushi Koi Arnhem – in 2019 de verkiezing van het leukste restaurant in de regio

Het is altijd tijd voor sushi!

Eet jij ook het liefst elke dag sushi? Er zijn zoveel verschillende soorten sushi. Dat maakt het kiezen bijna onmogelijk. Toch zijn wij ontzettend benieuwd wat jouw favoriete sushi is. Is dat de Sake, Tamago, wat anders of kun je gewoon niet kiezen? Stiekem kunnen wij ook gewoon niet kiezen!

Bestel jij ook elke ronde weer een temaki oftewel handrol?

De temaki waarbij de rijst en andere ingrediënten in een puntzak van nori (zeewier) wordt gestopt. In ons menu hebben wij de Unagi, Kani, California, Sake, Maguro, Tamago en Avocado temaki. Zeker het proeven waard.

Sushi Koi Restaurant | All you can eat sushi & grill

Sushi Koi

Wij heten je van harte welkom in één van onze restaurants. Sfeervol genieten van overheerlijke sushi & grill. Als je er toch bent maak dan gelijk kennis met onze nieuwe ober Ayumi. Kijk ook eens even op ons Youtube kanaal voor meerdere video’s.

Reserveren kan via onze site. Alvast eet smakelijk!