Kom erbij!

Wij zijn op zoeken naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken!
Heb jij gevoel voor gastvrijheid? Hou jij van aanpakken? En ben jij een echte teamplayer?
Is het antwoord op alle vragen ‘’JA’’? Lees dan snel verder!

Wat wij bieden:
– Een jong en gezellig team
– Geweldig start salaris ( gebaseerd op jou ervaring)
– Doorgroeimogelijkheden!
– Personeelskorting wanneer jij komt eten.
– Afwisselend werk
– Flexibele werkdagen en tijden. ( goed te combineren met school )

Wat wij van jou vragen:
– Je bent minimaal 2 avonden per week beschikbaar (1 dag doordeweeks, 1 dag weekend)
– Minimaal 2 zaterdagen per maand beschikbaar
– Beschikbaar met de feestdagen
– Je presteert goed onder stress
– Communicatief ben je sterk; zowel naar je gasten als naar je collega’s
– Teamplayer
– Je bent representatief en je hebt oog voor gastvrijheid en kwaliteit
– Minimaal 16 jaar oud?
– Horeca ervaring is een pre, maar zeker geen vereiste

Wat jij gaat doen:
– Gasten een “amazing service” bieden
– De mise en place uitvoeren
– Kunnen inspelen op de behoeftes van de gast
– Het ’’KOI’’ concept uit kunnen leggen
– Opnemen van bestellingen, bestellingen doorvoeren

Heb je interesse om aan de slag te gaan als bedieningsmedewerker van Sushi Koi? En voldoe je aan de functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Vergeet niet een motivatie en je CV met pasfoto mee te sturen. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stuur je CV en motivatie naar
Vacatures@sushi-koi.nl:
Verstuur direct

 

Vermeld in je sollicitatie voor welke filiaal ( Amersfoort, Arnhem, Utrecht of Tilburg) je solliciteert.